Complim un mes en emissió!!

El 23 de novembre, després d'una nit de poc dormir, vam posar en marxa Ràdio Música en Valencià. Ha passat, per tant, un mes. Estes xifres vos explicaran com ens ha anat!


Xifres!
Els primers dies van ser, com sol passar, BRUTALS. Els tres primers dies, vam tindre més de 3.300 connexions a l'emissora. Després, com és normal, la cosa es va normalitzar.
Durant el mes, el nostre streaming ha rebut unes 76.000 visites, la qual cosa vol dir unes 2.500 al dia. Cada connexió no vol dir un oient (perquè un sol oient pot connectar moltes vegades al dia), però el servidor ha identificat en este mes almenys 2.490 direccions IP diferents.

El servidor de streaming ha servit durant este mes unes 1.700 hores de música. La mitjana és de 56 hores diàries.
El dia de major activitat va ser el 25 de novembre, en què es van servir 136 hores de música.
El dia més fluix de tots va ser el 8 de desembre, festiu on estàveu tots de pont o dormint (!) perquè només es van servir 15 hores i mitja.

Llocs!
Hem rebut connexions des de 37 països del món, incloent una des de la Martinica. De normal les visites estrangeres són des de, per este ordre: Estats Units, Romania, Mèxic, Regne Unit, Japó, Alemanya i Itàlia.

Quant a les ciutats, ens haurem de refiar del que diu la web. Les ciutats de les quals tenim més visitants són:
-València
-Madrid (!)
-Alacant
-Barcelona
-Castelló
-Alzira
-Gandia
-Port de Sagunt
-Torrent
-Benidorm
-Canals
-Elx
-Massamagrell
-Mislata
-Algemesí
-Xàtiva
-Paterna
-Tarragona
-Sevilla (!)

Curiós, eh? En qualsevol cas, estes xifres signifiquen per a nosaltres molt menys que altres més importants. Per exemple, els 17 grups i artistes que han contactat amb nosaltres per a fer-nos arribar la seua música (ja tindriem per a fer un festival!). I encara continuen fent-ho.

O les tres persones que ens han fet un donatiu perquè elles, de veritat, confien en el nostre projecte. No donem els noms per discreció, però MIL GRÀCIES, collons! De veritat, encara que siga un euro, això ens dona un impuls BESTIAL. I ja ens ha permés, per exemple, estar a punt d'estrenar la nostra app per a escoltar-nos des del mòbil, llevar la publicitat de la web i (notícia!) molt prompte també de l'emissió. D'ací a no res, Ràdio Música en Valencià ja no tindrà gens de publicitat, ni cançons estrangeres substitutives. Només música.

Total, que moltes gràcies per este mes. Gràcies als músics i gràcies als que ens escolteu dia rere dia. Als que ens doneu suport i ens seguiu en Facebook i Twitter. A tots.
Us assegurem que tenim moltes novetats per als dies i mesos vinents.
Bon Nadal, i bon any!