Sobre anuncis, donatius i tot això

Si visiteu el nostre web a sovint, vos haureu adonat que ja no hi ha publicitat. Els anuncis han desaparegut. El motiu? Els hem substituït per eixe botonet que ara teniu a la dreta d'estes paraules (baix, si esteu al mòbil) i que, la veritat, ens fa una miqueta de vergonya. Però què li farem...


Ràdio Música en Valencià passa des de hui a finançar-se via col·laboracions voluntàries dels seus oients. Sí, voluntàries, tranquils tots.

Mantindre la ràdio suposa gastar en el servidor, el domini, els discos... També està preparar els programes que vindran i els projectes que vos presentarem molt prompte (atenció, que l'app per a mòbil està en camí), i això sense parlar de la feina que comporta tot. Total, que si volem que el projecte tinga continuïtat en el futur, ens hem de preocupar d'açò també.

Així que, ara que no tenim potencial publicitari, hem afegit el botonet de la dreta: DONAR. Si el polseu, anireu a una pàgina de Paypal (els més segurs de la xarxa, ja sabeu) on podreu posar la quantitat que voleu destinar a mantindre Ràdio Música en Valencià. Repetisc: la quantitat la poseu vosaltres. No cal que siga una fortuna! Allò que considereu: encara que siga un euro per a un café, ja ens farà feliços. Tota donació es valorarà i s'apreciarà de tot cor.

I això és el volíem dir. Perdoneu que parlem de diners, però era necessari. Gràcies a tots aquells que col·laboreu i ens escolteu diàriament.

Val, però jo he sentit en la ràdio "i ara, publicitat".
Això no ho cobreu vosaltres?
No, perquè això no és publicitat nostra, sinó del servidor Radionomy, que és en qui confiem per a emetre. A canvi de fer-nos l'emissió programada, es reserven dos blocs d'un minut de publicitat a l'hora. Això ens sembla bé perquè amb el que guanyen, ells s'encarreguen de gestionar i pagar els drets d'autor dels grups i músics que sonen a l'emissora. Tenen acords amb l'Sgae, per exemple. Ser legals en això, parlant de grups com els nostres i una indústria emergent, ens resultava important des del principi.

El millor de tot és que ara mateix en els blocs de publicitat no sonen anuncis sinó cançons estrangeres; això és perquè tenen acords amb discogràfiques (cobren per fer-les sonar) i perquè imaginen que clavar-nos un anunci en anglés o francés no ens anava a agradar massa. Pensem que és una sort, de moment.