Ràdio MeV, ara sense publicitat!

Ja està fet. La nostra emissió ja no conté eixos moments en què deiem això de "publicitat i tornem"... i els hem canviat per més música en valencià! T'expliquem què hem fet...

Però, hi havia publicitat?
Més o menys. Com vam explicar, nosaltres no gestionem ni venem publi en l'emissió, però el nostre servidor Radionomy (qui realment envia la música al teu ordinador o mòbil) es reserva dos insercions per hora. Amb els diners que recapten, paguen els drets d'autor als grups, la qual cosa ens sembla molt bé.

I jo per què no he sentit mai un anunci a Ràdio MeV?
Perquè no vius a França o els Estats Units, on Radionomy sí ven publicitat. Al nostre territori, no. Per això, si escoltes l'emissora des d'aquells països, sentiràs anuncis. Des d'ací, en canvi, en lloc dels anuncis s'escolten dos minuts de musiqueta que, fins ara, era en anglés perquè la triaven ells.

I ara què ha passat?
Que hem aconseguit, per fi, substituir eixa música que servia per deixar lloc als anuncis americans per música NOSTRA, en valencià. Hem preparat miniespais de dos minuts justos, que apareixen a l'atzar (perdó si algun d'ells es repeteix molt, no és culpa nostra). El reproductor els tractarà com a publi i a l'estranger poden ser substituïts per anuncis. Però ja no molestaran més al nostre benvolgut oient d'ací, que és qui ens importa!

Xe, sí que esteu contents!
Sí, realment. Perquè ens ha costat que ens deixaren fer esta jugada, ens ha costat pensar què collons posavem en eixos dos minuts, i gravar-ho i muntar i... principalment perquè estem renunciant a la publicitat a canvi de la vostra col·laboració en forma de donatius, una decisió que ens va costar però que ens ha fet molt més lliures. MILIONS DE GRÀCIES a les huit o nou persones que han polsat el botonet de "donar" al nostre web. Donatius menuts, des de dos eurets, que pel preu d'un cafenet igualment ens han fet molt feliços: perquè amb ells podem donar passos com el de hui, i perquè ens diuen que valoreu de cor la nostra feina.
I perquè damunt pensem que l'emissora, amb les seues apps i tot, cada volta més, ens està quedant de collons!